Διαβάστε επίσης

Πώς αντιμετωπίζεται η κακοσμία του στόματος;
ΤΤο 80-90% του πληθυσμού, εμφανίζει κακοσμία της στοματικής κοιλότητας, ως αποτέλεσμα της...
Προβολή
Πώς να αλλάξουμε το πηγούνι μας
KΚαταλαμβάνοντας μία "στρατηγική" θέση στο πρόσωπό μας, το πηγούνι μπορεί σε συνδυασμό...
Προβολή
Όμορφο δέρμα: αρμονία, πυκνότητα, υφή
Σε μια κοινωνία που τοποθετεί στο επίκεντρο το ιδανικό της νεότητας και της ομορφιάς, αλλά...
Προβολή
Κορυφή
18 Ιούλ

Hand Rejuvenation: Η αντιγήρανση ξεκινά από τα χέρια!

ΚΚαθώς μεγαλώνουμε επικεντρωνόμαστε κυρίως στην φροντίδα του προσώπου μας, ξεχνώντας τη φροντίδα των χεριών μας. Έτσι, το δέρμα των χεριών μας σταδιακά χάνει την σπαργή του, λεπταίνει και καθίσταται ατροφικό, με αποτέλεσμα η υφή και η όψη του να φανερώνουν την ηλικία μας.

Σε αρκετές περιπτώσεις μάλιστα, δεδομένου ότι τα χέρια είναι το μέρος του σώματος που εκτίθεται περισσότερο στον ήλιο, το δέρμα των χεριών μας, μας κάνει να φαινόμαστε ακόμη μεγαλύτεροι από ό,τι είμαστε.

Τη λύση σε αυτό ακριβώς το πρόβλημα προσφέρει το Hand Rejuvenation, μία νέα επαναστατική θεραπεία αντιμετώπισης της πρόωρης γήρανσης των χεριών που ήρθε πλέον και στη χώρα μας και η οποία κέρδισε το ενδιαφέρον στο Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής (IMCAS), που πραγματοποιήθηκε στις πριν κάποιους μήνες στο Παρίσι.

Όπως αναφέρθηκε και στο IMCAS, με την πρωτοποριακή θεραπεία αντιγήρανσης των χεριών Hand Rejuvenation, λύνουμε το WRINKLED-HANDS_highπρόβλημα της γερασμένης όψης άμεσα και μόνιμα, αποκαθιστώντας το δέρμα των χεριών, και χαρίζοντάς τους ξανά νεανική όψη.

Πως γίνεται η θεραπεία Hand Rejuvenation;
Η θεραπεία Hand Rejuvenation γίνεται με τη μεταφορά λίπους (και βλαστοκυττάρων που εμπεριέχονται σε αυτό) στα χέρια, χαρίζοντας όγκο στο πίσω μέρος του κάθε χεριού και βοηθώντας να είναι λιγότερο εμφανείς οι τένοντες, οι φλέβες και τα οστά.

Τι περιλαμβάνει η διαδικασία
Αρχικά, παίρνουμε μια μικρή ποσότητα λίπους από ένα διακριτό μέρος του σώματος (π.χ. το εσωτερικό των μηρών, την κοιλιά ή τα πλευρά).  Στη συνέχεια, εγχέουμε το λίπος στην άνω επιφάνεια των χεριών, μέσω μίας ειδικής μικροκάνουλας, υπό τοπική αναισθησία.

Η θεραπεία είναι μη επεμβατική και το λίπος προστίθεται προσεκτικά στο υποδόριο στρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό οπτικά αλλά και στην αφή.

Η θεραπεία πονάει;
Καθώς είναι μια μικρή ποσότητα του λίπους που μεταφέρεται , δεν υπάρχει καμία αίσθηση πόνου.

Πόσο άμεσα θα δω το αποτέλεσμα;
Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, αλλά η πλήρης επίδραση θα είναι εμφανής μετά το ελάχιστο πρήξιμο σε 1-2 εβδομάδες.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;
Πρόκειται για μια επαναστατική θεραπεία αντιγήρανσης της οποίας το αποτέλεσμα είναι άμεσο και μόνιμο, και σε αντίθεση με τη θεραπεία ανανέωσης των χεριών που γίνεται με filler, δεν χρειάζεται να επαναληφθεί! Η θεραπεία ολοκληρώνεται με συνεδρίες laser για την αφαίρεση των ηλικιακών κηλίδων και την λεύκανση του δέρματος της περιοχής.

Είναι ασφαλής μέθοδος;
Η θεραπεία Hand Rejuvenation είναι μια αξιοσημείωτα ασφαλής μέθοδος, καθότι:

Πραγματοποιείται μόνο με τοπική αναισθησία.

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση εμφάνισης αλλεργίας, επειδή το λίπος αποτελεί δικό μας υλικό.

Ακολουθείται εξατομικευμένη θεραπευτική προσέγγιση που προσφέρει τα βέλτιστα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν ουλές, και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις δραστηριότητες του. Βεβαίως, η θεραπεία πρέπει να εφαρμόζεται πάντοτε από εξειδικευμένο και έμπειρο πλαστικό χειρουργό.


mpoukoubalas1Δρ Ζήσης Μπουκουβάλας M.D, Ph.D

Πλαστικός Χειρουργός, Διδάκτωρ του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, αλλά και Διευθύνων Σύμβουλος & Επιστημονικός Διευθυντής των Κέντρων Πλαστικής Χειρουργικής & Αντιγήρανσης «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και Διευθυντής κλινικής πλαστικής αισθητικής χειρουργικής του νοσοκομείου «METROPOLITAN». Ο Δρ Μπουκουβάλας διατελεί επίσης, επί σειρά ετών, μέλος των κυριοτέρων Παγκόσμιων Οργανισμών όπως το «ISAPS», «IPRAS.», «ESPRAS.» και «HESPRAS», ενώ έχει και πλουσιότατο συγγραφικό έργο.

 

8 Μαΐ

NEOMIST: Η πρώτη κρέμα-serum

Ένα παγκόσμια πατενταρισμένο προϊόν κοσμετολογίας που υπόσχεται να δώσει στην επιδερμίδα σου τη φυσική νεότητα που τόσο έχει ανάγκη. Για πρώτη φορά ενυδατική κρέμα και serum  έρχονται σε μια πολυτελή συσκευασία σε μορφή σπρέι και μεταμορφώνουν το πρόσωπό σου σε φυσικό καμβά νεότητας χωρίς ημερομηνία λήξης. Η Neobeauty είναι εδώ και σου προσφέρει την απόλυτη Προσφορά για Σύσφιξη και Ενυδάτωση που θα φροντίσει να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Τονώνει το περίγραμμα των ματιών και σε βοηθάει να απαλλαχτείς από τις λεπτές γραμμές...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Φεβ

ΜΗΤΕΡΑ: Δωρεάν ιατρική εκτίμηση για λειτουργική & αισθητική επιδιόρθωση ρινός

ΔΔωρεάν ιατρική εκτίμηση για λειτουργική & αισθητική επιδιόρθωση ρινός προσφέρει για μία εβδομάδα το νεοσύστατο Τμήμα Λειτουργικής και Επανορθωτικής Χειρουργικής Ρινός του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
28 Φεβ

Η ανδρική περιποίηση του δέρματος

ΗΗ περιποίηση του δέρματος στους άνδρες έχει πάψει εδώ και κάποια χρόνια να αποτελεί ταμπού και ολοένα και μεγαλύτερο ποσοστό εκπροσώπων του "ισχυρού φύλου" αναζητά τρόπους για να βελτιώσει την εμφάνιση και την υγεία της επιδερμίδας του....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26 Φεβ

Πώς αντιμετωπίζεται η κακοσμία του στόματος;

ΤΤο 80-90% του πληθυσμού, εμφανίζει κακοσμία της στοματικής κοιλότητας, ως αποτέλεσμα της αυξημένης συγκέντρωσης βακτηρίων στη στοματική κοιλότητα, στα δόντια και στη γλώσσα η οποία δημιουργεί δύσοσμα θειούχα πτητικά παραπροϊόντα, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη δυσάρεστη αναπνοή....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
26 Φεβ

Γνωρίστε την τεχνική αυξητικής στήθους Subfascial

HΗ αυξητική επέμβαση του στήθους είναι ίσως η πιο γνωστή αισθητική επέμβαση στο ευρύ κοινό και όχι τυχαία. Συνήθως χρησιμοποιούνται ενθέματα σιλικόνης τελευταίας τεχνολογίας που δεν δημιουργούν προβλήματα στις ασθενείς και παράλληλα τους επιτρέπουν μελλοντικά τον θηλασμό....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
17 Φεβ

Ασυνήθιστοι παράγοντες που επηρεάζουν τη γονιμότητα

ΠΠερισσότερα από ένα στα πέντε ζευγάρια θεωρείται ότι αντιμετωπίζουν ανεξήγητη υπογονιμότητα η οποία μπορεί να συνδέεται με διάφορους παράγοντες κινδύνου, όπως είναι διαταραχή των κιρκάδιων ρυθμών (βιολογικό ρολόι) λόγω της εργασίας σε ακατάλληλες ώρες....
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ